Financiële module Factuur module Order module Voorraad module WebConnector module Online Bestelsysteem module Werkplaats module CRM CRM

Ook uw onderneming kan vandaag de dag niet meer zonder e-Commerce. Of het nu gaat om B2C of B2B. Uw klanten verwachten een online mogelijk om informatie in te winnen en/of direct te kunnen bestellen.

Belangrijk bij het aanbieden van online informatie is juistheid van gegevens zoals: productinformatie, prijzen, kortingen en klantspecifieke prijzen en kortingen. Ook de actualiteit zoals de voorraadinformatie kan zeer belangrijk zijn voor uw afnemers.

In de back-office (Pafin) zijn al deze gegevens beschikbaar. Met de WebConnector kunt u deze informatie gebruiken om ze online te delen met uw (potentiële) klanten.

Geen dubbel werk. Mutaties die in Pafin plaats vinden worden automatisch verzonden naar de webshop. En orders die online geplaatst worden vindt u automatisch terug in Pafin.

De WebConnector werkt in combinatie met Prestashop. Het gaat hierbij om een speciaal voor Pafin aangepaste versie. Deze aanpassingen zijn gerealiseerd door Bapsoft die ook de hosting verzorgd.

WebConnector