Financiële module Factuur module Order module Voorraad module  Online Bestelsysteem module
  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de module Voorraad houdt u overzicht op uw goederen in het magazijn. Door het bijhouden van een voorraadadministratie kunt u ook meer inzicht verkrijgen in de goederenstroom en financiële aspecten. Met een optimale voorraadpositie kunt u uw klanten tijdig bedienen met  minimale beslaglegging op uw financiële middelen.

De voorraadadministratie is volledig gekoppeld aan de orderadministratie. Verkooporders worden automatisch van de voorraad afgeboekt en inkooporders worden, na ontvangst, bij de voorraad opgeboekt. Op de artikelkaarten kunt u alle mutaties (ook correcties) per artikel inzien. Van alle voorraadmutaties wordt ook een financiële boeking gemaakt. Uw boekhouding is direct bijgewerkt.

De diverse overzichten geven u gedetailleerde informatie over de goederen beweging. Zo kunt u de omzetsnelheid meten en incourante voorraden in kaart brengen.
Tijdens het invoeren van in- en verkooporders heeft u direct inzage in de beschikbare voorraad.  Door gebruik te maken van magazijnlocaties kunt u de “orderpicking” aanzienlijk versnellen. Ontvangen goederen kunt u eenvoudig laten toewijzen aan backorders die nog in uw verkoopadministratie staan.