FinanciĆ«le module Factuur module Order module Voorraad module  Online Bestelsysteem module
  

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

De module Order bestaat uit twee delen. Een complete inkoop- en verkooporderadministratie. In de verkooporderadministratie behoudt u een goed overzicht op de voortgang van de orderverwerking. Met de paklijst stuurt u het magazijn aan (orderpicking). Indien u werkt met de module voorraad kunt u een paklijst op magazijnlocatie sorteren. Op deze wijze kan een optimale looproute worden verkregen.

Afhankelijk van de beschikbaarheid van de goederen wordt de order geheel of gedeeltelijk verzonden. Backorders worden geheel automatisch aangemaakt. Zodra de bestelde goederen beschikbaar zijn kunt u de backorder(s) uitleveren. Indien u werkt met de module voorraad kunt u dit automatisch laten doen. Tijdens het verwerken van de order wordt een pakbon gemaakt, de voorraad bijgewerkt (alleen i.c.m. module voorraad) en geheel automatisch een factuur gegenereerd. De facturatie kan direct, maar ook op een later tijdstip plaatsvinden. Via de historie kunt u orders en pakbonnen altijd terug vinden en indien nodig een kopie afdrukken.

Met deze module beheer(s)t u ook uw inkomende goederen. Van prijsopgaaf tot inkooporder. Ontvangen goederen meldt u binnen. Uw voorraad wordt bijgewerkt (alleen i.c.m. module voorraad) en gejournaliseerd. Met de optie besteladvies kunt u zich veel tijd besparen. Ook kunt u een verkooporder direct omzetten naar een inkooporder.
De diverse overzichten bieden u informatie omtrent uw inkopen per artikel en leverancier. Deze gegevens kunnen waardevol zijn als u moet gaan onderhandelen met uw leverancier.