logo bmbtechniek

BMB Techniek B.V. is groothandel en kenniscentrum voor de bouw, industrie en particulier met een zeer compleet pakket ijzerwaren en gereedschappen.

logo ebtplus

EBT Plus B.V. is een (technische) groothandel met een breed assortiment producten voor de elektro-, signaal- en verlichtingstechniek.

logo preidel

Preidel B.V. is een multifunctionele onderneming voor diverse graveertechnieken, lasertechnieken, matrijzenbouw en kunststof spuitgiettechnieken.

De Linie ICT

De Linie ICT - Made | Webdesign, Logo design, Content Management Systemen (CMS), hosting, domeinen voip, e-fax voor MKB & ZZP

logo knol

Knol Cleaning Solutions B.V. is importeur van professionele stofzuigers en stoomreinigers. Naast import en distributie wordt ook zorg gedragen voor service.

logo reftrade

Reftrade B.V. biedt dé pasklare oplossing voor al uw tijdelijke of permanente koel/vries-opslagproblemen.

logo designonstock

Designonstock.com levert betaalbare topdesign meubelen. Door een uniek productieproces zijn de levertijden kort. Designonstock.com is onderdeel van de Dutch Quality Group.

logo mima

Mi-Ma trading GmbH is een internatinaal opererende groothandel in originele (oem) printersupplies als toners, drums, inktcardriges en overige gerelateerde producten.

logo shipcoat

Shipcoat B.V. levert hoogwaardige professionele coating systemen voor o.a. de industrie, scheepvaart en offshore.